SMILEY

Juste , JA som är så dum tvingade mig själv att pierca en smiley i fredags , tråkigt nog så lossnade den och på måndagsmorgonen skulle jag sätta i den vilket inte gick så bra , har bud på att fixa en ny men måste ha ännu mindre piercingen än den jag köpte .. blööö

OH SOMETIMES..

Måste börja blogga igen men har ju fullt upp och det suger häh , men ska bättra mig ! 
Har ju fått dator nu med så nu kan jag fixa design !
Har även lovat snyggtasha att fixa hennes blogg så det blir gr8 !
Varit hemma från skolan både igår och idag ... Blir och plugga ikväll eftersom jag har prov på fredag , blöh. 


nä nu måste jag kila , hejs

GOOD FEELING


NEW STUFFS !

Hm 129 ;- Hm 50 ;- 20 ;-Kicks 160 ;-Hm 149 ;-

DON'T WORRY BE HAPPY

Yes,som sagt igår var det första och sista alla <3 bal för min del,hade sjukt jävla kul! Fixade mig med brudarna innan hos Mexico sen kom skjutsen och hämtade mig +Donja,Josefine och natta! I början va man inte så värst taggad men sen jävlar, hade kul som Fan och va skit happy!! Dansade som en idiot vilket ledde till att mina fötter va sten döda när jag kom hem! Berättar mer senare, ikväll blir dt middag med brudarna osv, sen har jag även börjat mitt lov! Nu ska ja äta s en hem tIll mamma och hämta grejor eftersom jag ärvhos min morbror! Saknar min pojkvän...<3

L O V E .


WORLD ..


NEWKID

jag vägrar växa upp.

-

Jag suger på uppdateringen , det vet jag ! Men ska fixa bloggen förmodligen denna vecka så lovar er att jag uppdaterar snart !

HOPE

När världen säger "Ge upp" viskar hoppet "Försök en gång till"

NATIONELLA.

Helgen va superbra , blev dock inte som planerat men har pluggat och umgåtts med pojkvännen min !

Imorgon har jag nationella delprov A i svenska , rätt nervös ! Men ska snart sova så jag inte är för trött , har delprov B på torsdag med , 3 timmar?
Har två prov - Matte å kemi - På onsdag så kommer nog faktist inte uppdatera denna vecka , ska fota osv så det kommer komma ny design m.m istället ! Så blir det nog roligare att läsa . Men jag lär börja uppdatera inom en vecka igen , hoppas jag? KRAMISAR.



-


-

Veckan har gått upp å ner, nationella 2 gånger och två prov nästa vecka , gutt? Kommer dryga med uppdateringen men så är det !
Imorgon drar jag å träffar min pojkvän, förmodligen hittar vi på något med Josefine och Henrik , får se hur de blir , snön är här nu med.. EHEH men nu säger jag godnatt.

RSS 2.0