29 December

Vad har jag gjort sen i förgår då jag inte bloggat? I torsdags åkte jag som sagt till min mormor och morfar, var där ett tag och käkade lite osv, senare tog jag bussen till min pojkvän och vi gjorde inte alls mycket, myste och kollade film, fredagen tog vi det mest lungt, spelade lite, umgicks, hade badmys och idag har vi handlat lite gott och nu spelar han, jag är lycklig för får min BH jag vill ha av min lillasyster i födelsedagspresent, ( den i något inlägg nedanför ) och snackar samtidigt med min fina vän just nu. Nu ska vi snart kolla film och sen får vi väl se vad som händer. Ha det.♥

Tumblr

www.michaelaebbabelindacarlson.tumblr.com

27 December

 
Hallå därute, nu ska jag snart dra mig mot min mormor, äta lite och hjälpa henne och sedan kanske jag drar iväg till Oskarshamn, kanske är hemma imorgon, sådant vi märker då! Puss
Love på min Camoflauge Body!

Fuck that

 
Nyduschad, nyfärgat hår och nyrakade ben, love it! Nu ska jag klä på mig och fixa lite saker, sedan får jag se vad jag gör. Ska fixa lite saker till nyårsafton med iallafall.Hörs senare,förmodlingen.

- Everbody just had a good time.

 
Går seriöst inte alls bra för mig, handlat för cirka 1500 idag men har fortfarande mycket pengar kvar? Tyckte dock inte det fanns mycket alls i butikerna idag och hittade heller ingenting till nyår, ångest. Hade även en fin vän hos mig ett tag förut, snackade om allt möjligt och kollade film, mys!

Nyårsplanerna är det ännu mera ångest på, men det löser sig.
Just nu ligger jag och rensar bilder och vänner på Facebook, lyssnar på musik och inväntar samtal från min pojkvän. 
 
Imorgon ska jag inte göra ett piss, ta kort som jag lovat länge nu och fixa mitt ''crib''! Förmodligen träffa någon med, sånt man märker. Ha det bra!

- You make me crazy, idiot

Städat hela dagen, kalmar imorgon och färga håret och massa annat, hoppas på en bra dag iallafall! Nu ska jag kolla Jersey Shore och mysa med min favorithund, ha det bra!

- We are must alive when we’re in love


- Christmasday

Hade en förbannat bra dag, fått allt jag önskat mig typ så är supernöjd med allt! Hoppas alla haft en bra dag! 
Blir bättre uppdatering i veckan! ♣

Pop Booth

Vad gör jag nyss? Duschade nyligen, nu ska jag bädda ner mig i sängen med nyrakade ben och rena lakan och massa avsnitt med Jersey Shore,finns inget bättre än det, saknar min pojkvän men han träffar jag om ett par dagar! 


-


- True


- Don't you worry child.


- Hi Beautiful

      

RSS 2.0