WEEKEND.

Hade en helt okej födelsedag bortsett från att jag fick spendera nån timme på vårdcentralen och sova direkt när jag kom hem , fick pengar , kläder å aa.. Skulle dra in till Mönsterås på kvällen men mådde inte bra alls så va hemma istället !
Lördagen va helt OK , gick in till Mönsterås för skulle ha en bra kväll med tjejerna , hade det bra sen mådde jag dåligt och fick dra in till akuten i kalmar med min arm , snälla vänner som bryr sig , tack så jätte mycket ;*
Och va glad att min bästavän följde med mig in ! Kom hem runt 2 på natten och då somnade jag direkt
Sen har jag bara vilat och idag är jag hemma med armen ! Nu ska jag plugga eller sova...

STRONGER.

PLUGG,PLUGG,PLUGG - gutt ?

Nämen vafan , lilla Michaela som fyller 16 på fredag har typ fått flippet en sånhär fin onsdagskväll och röjt upp & ner på sitt rum.. svinkul ? eller ? Har pluggat dessa dagar och ätit massor med fruktsallad ! Nu MÅSTE jag städa klartt på mitt rum osv, blir nog inget mer plugg idag,sånt man märker ! Laddat ner filmer som jag ska kolla på senare ikväll ,och imon kommer pojkvännen min och har det mys åsåå ! Nä , bloggar till helgen istället , puss !

SUNDAY

Dåligt med uppdatering eheh , men igår va jag i Torsås och lajte, sen så efter det hängde jag med Josefine hem och lagade mat åså , drog till Ohamn och träffade Henko och babe , drog hem till babe ensam först sen sa jag fel busstid så vi drog hem till Henke där Josefine befann sig,  sen bussen hem och gå hem till mig i snön , somnade rätt snabbt och aa.. Idag har jag inte orkat göra ett piss och lär bli dåligt med uppdatering dom här dagarna , plugg m.m..
Nu blir de film å mys med pojkvännen , cya!

KRONJUVELERNA

Nä , nu är jag trött som ett as , mitt hår luktar honung hihi , nu måste jag iafall bädda ner mig och ställa alarm , ska kolla film med ( rubriken ) GNIGHT .


Saknar min pojkvän wlöaadbhnja gulligt

CLOTHES.

Testar kläder förfullt , nu ska jag ner och göra en hårinpackning och sen ska jag fixa rummet osv, städa och fixa tills imon , ska upp tidigt som fan så kommer va död , åka till torsås och kolla gymnasium med min bästavän sen vet jag inte vad som händer,nu är jag trött och sugen på läsk eller något .. CIAO

-

Det här är ett grymt bra recept på en inpackning som man kan göra själv hemma! Receptet räcker till mellanlångt hår. Så om du har långt hår får du dubbla receptet.

- 2 äggulor
- 3 msk honung
- 1 tsk olivolja


Rör ihop äggulorna med honungen och tillsätt sedan olivoljan. Fukta ditt hår och applicera inpackningen i håret, speciellt på topparna. Låt detta sitta i minst 10 min, skölj sedan ur med ljummet vatten. Om du har tid så kan du låta inpackningen sitta i några timmar eller över natten. Det ger maximal effekt!

SUMMER 2010


FRIDAY.

Fredag kväll , vad gör jag ? ingenting !
Sitter och väntar på svar från Josefine , ska å kolla gymnasium imon och lite.. kvällen består väl av att äta lite gutt,kolla film,datorn , plugga och fortsätta rota i min garderob , ska börja uppdatera mera ! Lite mer intressanta inlägg med och bra tips m.m !
Nu ska jag ner och käka , vi höres.

NO SHIT

Glömt uppdatera men w/e , min pojkvän är påväg till mig nu , gymnasievalet - check och allt går bra,lite lack på vissa saker men vafan ! Planer inför sommaren som fan och efter med,  kommer bli sjukt bra ! Fyller år om en vecka och nu ska jag plugga som fan , ciao.

- INSPIRATION -


SUMMER 2012.

Känns som denna sommar kommer bli uberbra,så får väl hoppas det ! Ska tillbringas med dom närmsta och familj , åka runt lite överrallt , festivaler m.m ! Lär väl sommarjobba en hel del med !
Nu i veckan är det dags å söka sommarjobb , gr8 ?

MARILYN MONROE

Andy Warhol posterAndy Warhol posterAndy Warhol poster
Andy Warhol posterAndy Warhol posterAndy Warhol poster
Andy Warhol posterAndy Warhol posterAndy Warhol poster

SATURDAY

Sitter hos min pojkvän nu och laddar ner lite filmer,ska väl inte göra så mycket idag men Aa... han hänger med mig hem inom och just nu är jag trött som ett as... uppdaterar väl lite senare .. blöäh ha'deeee !

YOU'RE BEST,I LOVE U , BESTFRIEND !


" IT'S OKAY! "


BUT I ALWAYS SAY , ONE'S COMPANY , TWO'S CROWD , AND THREE'S A PARTY.

But I always say, one's company, two's a crowd, and three's a party

- INSPIRATION -


- INSPIRATION -


- A.W -

In the future everybody will be world famous for fifteen minutes
I think everybody should like everybody
Everybody must have a fantasy

ART IS WHAT YOU CAN GET AWAY WITH.

Art is what you can get away with

- INSPIRATION -


-


TELL ME , WHO CAN ANSWER THE BIG QUESTION?


GR8!

- DAGENS PLANER -

mjo,ska tvinga mig själv att orka hela skoldagen sen ska jag till banken och fixa mitt konto sen lite plugg och sova sen ska jag försöka ta mig igenom dansen..GR8!

DEAD ?

dra åt helvete va trött jag är ... TJALOL ska klara skoldagen ...NU..

GOD MORNING.

Jo jag är vaken , gutt ? lr inte.. börjar bli cpetrött nu men skönt att mitt rum är noga städat, bara lite kvar ! Ska duscha när jag är helt klar och sedan packa & fixa mig sen lär jag väl hinna med bussen exakt om jag ska vara ärlig , sen har jag bara en skoldag framför mig sen hem och SOVA ! sen dans efter det då... Hm , får se hur det blir med uppdateringen men det blir nog segt, om min mobil inte vill vara sammarbetande så.. Men ska fixa lite mer tidinställda skulle jag tro, tjosvejs !

WE GONNA MADE IT.

Jag är trött som ett as men TVINGAR mig själv till att dygna inatt , varför ? - Jo , min buss kommer tidigt som fan , missar jag den har jag förmodligen ingen skjuts till skolan + att jag ska som sagt till min pojkvän i helgen och har dans imorgon , vilket betyder att jag sover i Mönsterås efter ( bor som sagt inte precis i '' City '' så .. Måste packa och ja .. vafan .. Min dansgrupp har tävling om några veckor och ja, jag börjar bli nervös ! Men lär uppdatera under natten , ska städa rummet med så det blir asbra ( slipper det nästa vecka då jag har prov på fredagen , samt dans och kan då under veckan skippa städningen + umgås med min pojkvän mer än planerat ) GODNATT PÅ ER SOM SKA SOVA !

- A.W -

The world fascinates me
The idea of waiting for something makes it more exciting
I wonder if it's possible to have a love affair that lasts forever

- INSPIRATION -


MONEY THANKS ?!

Som sagt, jag fyller år snart och har hittat galet mycket kläder jag vill ha PLUS att jag kommit på hur jag själv ska göra om mina egna kläder , det kommer bli nice !

och nej , inte allt.. lite från gina , men eftersom jag kommer vara hos min pojkvän i helgen lär det inte bli någon uppdatering så gör lite olika inlägg, kramisar !

11 01 2012.

Nytt år ? Fyller år om 2 veckor och 2 dagar , det nya året har börjat bra , nyår va awesume som fan oavsett om det hände lite saker .. Hm , får väl sätta igång med bloggandet !
Nä vet inte vad jag ska skriva, fick hem inloggningsuppgifterna till Dexter idag.. hm , ska söka gymnasie nu , gutt ! Kram.

RSS 2.0