-

When I text you, it means I miss you.
When I don't text you, it means I'm waiting for you to miss me...

-

Sending a girl a textmessage that says "good morning beautiful" can change her attitude for the whole day.
When I text you, it means I miss you.
When I don't text you, it means I'm waiting for you to miss me...
Sending a girl a textmessage that says "good morning beautiful" can change her attitude for the whole day.

CHRISTMAS

Julafton imorgon ? haha tror inte det men helt okej , inte taggad ett piss men ah.. Lär börja uppdatera efter , men kram på er. Ha en bra jul

FML

Ja som sagt , min dator slutade fungera för jag spillde ut min dricka på den - lång historia , MEN de är positivt att den faktist kan starta igen om man gör en sak , så är ashappy.
Adam sov hos mig inatt och nu har jag bild , dans imon så ah.. Får se om de blir ngn mer bloggning tills jag fixat MIN dator eller får ha någon annans vilket jag förmodligen får! PUSS

YOU'RE BEST

du är bra , mycket bra - big love

-

Människor är som pusselbitar, den finns alltid två som passar ihop.

PHOTOCOLLAGE @ DENMARK

minatyyyr ---> 

DENMARK 2011.

Satt och rensade mina bilder och kom på att jag lovat er bilder från Danmark , så nu håller jag på med ett fotocollage som blir uppladdat här snart.. Vill tillbaka , hade svinkul och massa saker hände.. FETT AWSUM
Men iallafall , hade tråkigt och Fiffi och jag bestämde oss för att träffas så hon är väl hos mig om ett tag, ska fota så de blir nice.. Har varit ute och fotat lite så lär väl bjuda på bilder senare ! KRAMKRAM.
jhej
okej , gamla bilder , va för två år sen när jag gick i sjuan , på hösten där.. HAH

SUNDAY.

Söndag och tredje advent ? Helvete va snabbt tiden gått , veckan blir nog nice,  har dans med , ska bli så jävla kul ! :D Idag vetifan va som händer ,  ska försöka fixa nya bilder.. Men nu ska jag nog duscha lr ngt , ciao.

ADVENTURE


-

Rykten bärs av hatare, sprids av horungar
och accepteras av idioter.

GETTIN' OVER YOU.

Just nu ligger jag i min säng , brudarna har varit hos mig ikväll , haft skitskoj ! Piercat Fiffi och Donja , ska beställa hem piercingar sen får jag se hur jag gör , är svinsugen på Smiley men ah.. Imon är det söndag och jag vet inte alls vad jag ska göra , har bara denna vecka kvar sen 4 dagar till, sista dansar vi dock hela förmiddagen sen betygsutdelning och sen hem !!
Ska fota imon om jag har tillgång till kamera, cya !

FLISERYD CITY

Varit i Fliseryd sen klockan 9 imorse, Fiffi sov hos mig igår och vi va ute ett tag,kollade idol med brudarna och lajte , svinkallt ute så vi valde att bada Jacutzii när vi kom hem , svingutt ! Däckade direkt efter typ.. 
Som sagt tillbaka där vi började , stått ute sen 11 och de har varit svinkallt , men vi sålde bra så de är väl det bästa..  Nu är jag svinhungrig och ikväll piercar jag mig maybe , vågar jag? Ska även komma på vad jag ska göra med mitt hår och färga det dagen innan nyår, gr8 !

GIRLS !

Kilar snart iväg toll OKQ8 och fyller på min mobil , möter fiffi och beger mig till Natta där det blir lite mys och idol , jag har sett ett enda idolavsnitt så har ju missat en hel del !

3 WEEKS.

Jomen tjena , läget ? verkar som jag ska ta tag i bloggandet igen !
Som sagt , skolan går asbra och tiden rullar iväg fort som attan , snart är det jul sen nyår och efter det fyller jag år , vet ärligt inte om jag är taggad längre , eller är inte lika taggad som jag var när jag var liten ! 
Idag va de chilldag , försov mig och så men de löste sig ,  ikväll ska jag ha det sjukt kul med mina brudar och vi avslutar kvällen med att Fiffi sover hos mig och imon blir de upp tidigt då vi kilar t flajset ! Malin har nog med sin kamera ikväll så ska be henne langa bilderna t mig senare ! Kul att min älskling är i Stockholm över helgen och kommer inte träffa hans fråns på onsdag ,  fyfaan va segt.. Saknar honom som fan..
Nu måste jag städa , ciao.

RSS 2.0